CAMERASYSTEMEN


 
 
 

Een camerasysteem werkt goed als inbraakbeveiliging. Het is namelijk een zeer goed middel om ongewenste personen uit de buurt van uw bezittingen te houden. Inbrekers hebben immers een hekel aan camera’s, omdat ze mogelijk herkenbaar in beeld kunnen worden gebracht wat de opsporing gemakkelijker maakt.


Camerasystemen leggen beelden direct vast en op elk gewenst moment kunnen de opgenomen beelden teruggekeken worden. Tegenwoordig zijn de meeste systemen geschikt om aan te sluiten op internet en hierdoor kunt u overal ter wereld uw beelden bekijken. Hierdoor kunt u uw terrein op een afstand bewaken en live observeren.


Tegenwoordig worden camerasystemen bijna op elke hoek verkocht. Vergeet echter niet dat een camerasysteem wel bedoeld is voor veiligheid en er dus goed over moet worden nagedacht. Welk camerasysteem we plaatsen, hangt dus af van diverse factoren: wordt deze binnen of buiten geplaatst; hoe zijn de lichtomstandigheden; wat is de afstand tot het waar te nemen object en het doel van de waarneming?

Kortom; bij de aanschaf van een camerabewakingssysteem is advies op maat van belang.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van afspraak.